Diverse

3 forslag til måder, du kan rejse på under din næste ferie

Det er så dejligt, når man endelig har ferie og skal have bestilt en rejse væk for at opleve noget andet end hverdagen derhjemme. At skulle på ferie er noget, man kan glæde sig til i flere måneder, og der kan være en masse drømme og planlægning forbundet med det. Står du over for en snarlig ferie, og er du i gang med at finde ud af, hvilken type rejse, det skal være? Så har denne artikel samlet 3 forskellige måder, man kan rejse på.

 

Vælg en rejse med bus

En rejseform, som er stigende i popularitet, er busrejsen. Det er mere klimavenligt sammenlignet med for eksempel en flyrejse, og så giver den en anden oplevelse, når man kører igennem Europa i bus. Du har både mulighed for at vælge endagsture, hvis det er det, du er i humør til – men du kan også tage længere væk, hvor der er overnatninger på hotel undervejs på turen.

 

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil på en rejse med bus i Europa, kan du med fordel overveje at rejse gennem et bureau, som planlægger turen for dig. En mulighed for et rejsebureau er Skan Rejser, hvorigennem du kan bestille ture til flere områder i Europa.

 

Tag længere væk med flyet

At vælge en busrejse er selvfølgelig ensbetydende med, at man er lidt begrænset i, hvor man kan komme hen. Har du drømt om at tage på en længere tur, hvor du kommer langt væk fra Danmark, er det derfor ikke holdbart at anvende en bustur. Det kan for eksempel være, at du ved, du gerne vil til Thailand. I det tilfælde bør du overveje en flyferie, så du kan komme derhen, hvor du gerne vil.

 

Hvis du vælger at rejse med fly udvider du din mulighed for rejsedestination betydeligt, hvorfor din fleksibilitet er større med et flyeventyr – til gengæld bliver selve rejsen derhen ikke en del af din ferie.

 

Togturen – en middelvej?

Et alternativ til flyrejsen, men hvor du stadig kan komme længere væk, er togrejsen. Der er mange togforbindelser, du kan vælge, hvilket muliggør, at du kan komme andre steder hen, end hvis du vælger bussen. Samtidig får du selve rejsen med som en del af din ferie. Hvis du er meget opsat på toget, kan du også vælge at tage på Interrail, så du hopper mellem destinationer via tog og får set flere steder.