Hjerteballoner på himmel
Diverse

Sådan planlægger du den perfekte romantiske ferie

Alle kæreste- eller ægtepar har fra tid til anden bare brug for at trække stikket ud, give kærligheden et ekstra boost, få en pause fra det daglige ansvar, og bare have tid til hinanden.

Herunder får du 4 tips til hvordan du planlægger den perfekte romantiske ferie, sammen med din partner

vand, sand, parasol

Tal om budgettet, og om destinationen

Der findes utallige muligheder for at score en billig billet på nettet, til næsten hvilken som helst destination, men der findes også mange dyre rejser. Så start med at tage en snak om hvad jeres budget er.

Derefter bør i også tale om hvad i hver især ønsker at få ud af ferien, hvad i vil opleve, hvad i gerne vil have tid til, osv.

Det kan for mange være en god idé at rejse sydpå i efterårsferien og få ladt batterierne op i solen. Men hvor er der varmt i oktober? Det er der for eksempel i Egypten, på Bali eller i Grækenland.

Herefter kan i researche steder, hoteller og rejser der har så meget som muligt af det i ønsker. 

Planlæg og book nogle romantiske aktiviteter

I mange tilfælde kan du godt allerede hjemmefra booke plads på restauranter, og købe billetter til diverse oplevelser.

Sørg derfor at planlægge lidt romantiske events hist og pist i løbet af ferien.

Book f.eks. tid hos en massør til en par-massage
Bestil bord på en lækker romantisk restaurant

Planlæg dage med evt. sightseeing osv.

Men det er også vigtigt at du husker at planlægge tid til at slappe af og rent faktisk nyde at i er der sammen. Derudover er det også vigtigt at der er plads til at i kan have lidt tid hver for sig, så pak evt. et par gode bøger som du, eller I kan hygge jer med. 

Gør noget ud af dig selv

Når i tager på en romantisk rejse for at genfinde et stykke af kærligheden og skabe gode oplevelser, så gør det ikke noget at du, og din partner for den sags skyld gør lidt ud af jer selv.

Tag derfor evt. et smut forbi skønhedssalonen, frisøren, eller negledamen osv. Få evt. sat en lækker frisure med kvalitets extensions, få farvet øjenbrynene, eller skægget, få bleget tænderne osv.

Sørg også for at pakke lidt tøj som du ved du ser ekstra godt ud i, både til når i skal ud, men også til brug hjemme på hotelværelset.

Din partner vil helt sikkert sætte pris på at du har gjort dig lidt lækker til jeres tur, hvilket vil give et godt boost til jeres romantiske ferie.

Gondoler i Venedig

Sluk elektronikken

En romantisk ferie skal helst kun handle om jer to. Rejser I længere væk i flere dage er det nok ikke smart at tage afsted uden en mobiltelefon, men det kan godt være smart at slukke den.

Ligeledes bør en tablet eller bærbar heller ikke få plads i kufferten. Sluk elektronikken og nyd hinanden.