Diverse

Skal du ud at rejse med din hund? Her er 5 ting du skal være opmærksom på inden afrejse

At rejse med sin hund kan være en helt fantastisk oplevelse, som du aldrig vil glemme. Det er dog ikke så lige til. Vi har derfor samlet nogle ting, som du skal være opmærksom på inden du rejser.

1. Tjek landets regler

Inden du bestiller din drømmerejse, er det vigtigt at undersøge hvorvidt det land, du ønsker at rejse til, har specielle regler, som du skal følge. Det kan eksempelvis være krav som din hund skal opfylde, så som et certifikat eller at din hund skal i karantæne.

2. Hvilken race er din hund?

En anden ting du skal huske at undersøge er hvorvidt din hund er tilladt i det enkelte land. Der er visse hunderacer, som ikke er tilladt på grund af lovgivningen i de forskellige lande. En pitbull terrier er en af de racer, som der kan være problemer med, da de er ulovlige at have i mange andre lande omkring i verdenen. Det er eksempelvis Storbritannien, Norge og Puerto Rico.

3. Vacciner og pas

Inden du rejser skal du være sikker på at din hund har fået en vaccine for rabies, og eventuelt andre vacciner, som er påkrævet i de individuelle lande. Derudover skal du have udstedt et dyrepas, for at din hund kan rejse internationalt. Dyre passet skal du have udstedt ved din dyrelæge.

4. Når du skal booke fly og hotel

Vær sikker på, at du har bestilt både fly, der tillader dyr ombord, og et hotelværelse, som tillader hunde på værelserne. Der er mange flyselskaber, som tillader hunde på deres ruter. Prisen kommer an på størrelsen af hunden. Små hunde, under 8 kg, kan ofte rejse i kabinen sammen med dig, så længe du har en godkendt transportkasse. Større hunde derimod skal ofte rejse i lastrummet på flyet.

5. Brug en hundefrakke

Hvis du skal på skiferie, eller bare rejse til et land med et koldt klima, er det værd at investere i en hundefrakke. En hundefrakke kan beskytte din hund mod hård vind, regn og kulde. En hundejakke er nem at pakke og kan være med til at sikre, at din hund har en god tur.  BACK ON TRACK – COOL ON TRACK HUNDEDÆKKEN er en super effektiv model, som din hund vil blive glad. En hundefrakke kan sikre, at du og din hund får en rigtig dejlig rejse sammen.