busrejse
Ferietyper

Derfor skal du vælge en busrejse til den næste ferie

Går du med tanker om en ny ferie i fremtiden? Det kan være tiltrængt med afslapning efter måneders arbejde. Måske har du tænkt dig at rejse til den samme by ligesom de sidste 3 år. Hvorfor ikke ryste posen lidt og opdage nye steder rundt i verden? En helt særlig og spændende ferie sker nemlig på en busrejse. Busferier har flere forskellige fordele, som en flyvetur eller en bilferie ikke kan hamle op med.

Få en helt særlig rejse med mange oplevelser

At rejse med bus har været brugt i mange årtier. Særligt var det populært i gamle dage, da mange ikke havde råd til en bil. Busrejserne er dog blevet populære igen – endda med god grund.

Der findes forskellige former for ferie med bus. Man kan vælge bussen som transportmiddel ned til feriestedet og hjem igen. Man kan også gå all in og vælge en ren busferie, hvor man, i den samme bus, besøger forskellige byer og seværdigheder.

Vælger du at rejse med bus ned til feriestedet, vil du fortsat få en anderledes ferie end eksempelvis en bilferie. Du skal nemlig ikke tænke på at navigere eller kører køretøjet. Du skal blot læne dig tilbage i bussens behagelige sæder, og suge indtrykkene til dig. Når man rejser i en bus, ser man mange landskaber, der ikke kan ses fra et fly. Buschaufførerne har kørt turen mange gange, og vil derfor kunne oplyse om de mange seværdigheder, I kører forbi. En busrejse bliver dermed en hel oplevelse i sig selv.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en bustur tager længere tid end en flyvetur. Heldigvis får du så masser af tid til at snakke med dine medpassagerer. Samtidig tager du allerede hul på ferien, fra du træder ind i bussen i Danmark. Du kan købe snacks i bussen, se film, læse en bog, spille et spil med familien og meget mere. Der opstår altså allerede en afslappende fornemmelse på vej ned til selve hotellet eller campingpladsen.

Gå all in og vælg en ferie kun i bus

Måske har du allerede prøvet at tage bussen i stedet for bilen eller flyet. Hvorfor så ikke prøve en hel ferie i bus? Det er nemlig noget helt særligt at bruge ferien i en bus. Der er masser af tid til at slappe af og nyde de nye landskaber. Oftest når man også at blive gode venner med de andre i bussen. Al planlægning er klaret af jeres valgte rejseselvsskab. På relativ kort tid vil I opleve masser af forskellige kulturer.

Oftest kan man sparer penge ved at tage bussen i stedet for flyet. Samtidig er det også bedre for klodens klima. Mange busselvsskaber tilbyder i den forbindelse en ekstra betaling i form af CO2-kompensation. Du kan dermed rejse med god samvittighed, mens du får en helt særlig og fantastisk ferie. En busrejse er helt klart noget for dig, der elsker oplevelser, natur, afslapning og at møde nye mennesker. Alt dette kan fås i blot nogle timer på hjul ned til den tiltrængte ferie.