Gps viser vej i elbil
Ferietyper

Elbilferie? Ja da!

Har du drømt om en europæisk bilferie, men din elbil har holdt dig tilbage? Frygt ikke! Elbil ladere har aldrig været mere populære end i dag. Laderne har spredt sig til over hele Europa, og skal slet ikke være din bekymring længere. På elbilferie kan der spares tid, penge og der kan endda spares på miljøet – der er ingen begrænsninger inden for Europas grænser. Så hop i bilen og kør på en formidabel ferie, der både sparer pungen og miljøet.

Spar tid, spar penge, spar miljøet

Når du er på elbilferie i Europa, så er der ingen lange køer til check-in, bagage aflevering eller paskontrol. Den ekstra tid du sparer kan derfor bruges på noget mere fornuftigt, såsom en lidt længere ferie. Benzinpriserne er kun gået opad de sidste par årtier, men el bliver bare billigere og billigere. De ekstra penge kan bruges på en længere ferie. Så er der jo også noget bæredygtighed på spil her, så overvej miljøet når du alligevel er i gang med en bilferie.

Elbil ladere – er der når du har brug for dem

Har frygten om manglende elbil ladere holdt dig tilbage fra elbilferie? Frygt ikke! Elbil ladere har spredt sig til over hele Europa. Motorvejene og tankstationerne langs dem, har et stor udvalg af elbil ladere, hele vejen fra Paris til København. Selvfølgelig har hotellerne også tænkt på de miljø-sparsomme kunder, så bilen er fyldt med strøm, når rejsen skal fortsættes. Endda naturseværdigheder har elbil ladere til rådighed, når der skal være en stranddag, eller måske en tur ned til søen.

Få mest ud af din tid

I stedet for de irriterende stop for benzin, der overlapper med tissepauser, så udnyt tiden det tager for bilen at lade. Planlæg at lade bilen i en af de mange elbil ladere, der kan findes rundt omkring i Europa. Museer, strande, skove, parker, forlystelsesparker, badelande og storcentre – her skal du ikke bekymre dig om at finde en elbil lader. Så lad bilen lade, mens tiden udnyttes, og ferien nydes. At lade elbilen er heller ikke en heldagsaktivitet – på bare en halv time kan du lade bilen med 80%.

Elbilferier – fremtidens ferier?

Bæredygtighedsbevægelsen har lagt sig over hele verden, specielt Europa. At være miljøbevidst er trendy. Så vær en trendsætter og tag på elbilferie – så skal du nok se venner og familie begynde at kopiere dig i nærmeste fremtid. Elbiler er bare vejen frem, når benzin bliver dyrere og dyrere, men strøm bliver billigere og billigere.

Spar den mentale byrde

Når man bare kan hoppe i bilen og køre, så slapper sindet af. Du skal ikke længere tænke på check in tider, hvornår lukker gaten, hvad hvis de mister min baggage? På bilferie er det bare dig, vejen foran dig og din næste destination forude. Endnu mere afslappende er elbilferien, for du skal ikke længere stresse over benzinpriser. Skal jeg tanke her, eller håbe det er billigere ved næste tankstation? El er så billigt, at det er lige meget. Ferie har aldrig været mere afslappende.