Elbil
Ferietyper

Sådan tager du på Europa-ferie i din elbil

Igennem de seneste år har elbilen været en stor succes i blandt flere bilelskere, og den stærke udvikling for mere bæredygtig transport tyder på, at elbilen bliver mere populær i Danmark og globalt. En grøn omstilling er blevet mere populær, og derfor er flere ladestandere sat op, som giver strøm til elbiler, uanset hvilken type det er. Her kan ikke kun virksomheder, men private benytte sig af ladestationerne.

Grøn køreglæde

Ideen om en grøn omstilling i den danske trafik har kun vokset sig større, og flere elbiler er havnet i den danske trafik, da flere danskere foretrækker en miljøvenlig køreglæde. På baggrund af dette er flere el installatør virksomheder inden for transport og industri blevet tiltrukket af konceptet om flere elbiler på det trafikale danske landskab. Imens der stadig er mulighed for at tanke brændstof til benzindrevne biler på tankstationer, er opsætning af flere ladestationer blevet en realitet, hvilke hjælper med at give strøm til elbiler på de travle danske trafikveje.

På Europa-ferien kan man med familien få opsat en ladestander. Imens man tager på en oplevelsesrig tur igennem Danmark, har man fra sit hotel, husstand eller på trafikvejene fået opladet batteriet i sin elbil, hvor man hurtigt og enkelt kan køre ude på vejene igen. Flere danskere udnytter deres behov for at få opsat ladestandere hjemme på matriklen, der giver strøm til elbiler som er blevet brugt til deres fulde opladning.

I Danmark, er der igennem flere år blevet sat et højere fokus på at bevare miljøet og prioritere bæredygtighed fremfor Co2 udledning. På en køretur i sin elbil fra Nordens Paris i Aalborg til det kultur- og oplevelsesrige København, er der mange seværdigheder at opleve såsom de fine restauranter, moderne museer, den uforglemmelige storby stemning samt ikoniske vartegn som Den Lille Havfrue. Her bliver aspekter af turismen i Danmark præsenteret på det fineste, og med ladestandere klar til brug for elbilen, har man mulighed for at besøge de skønne områder i de største byer.

Til det skønne Norden

De mange skønner områder og den spændende kultur kan ikke kun opleves inden for de danske landegrænser. Danmark har et par nabolande, som minder meget om den danske kultur, men som stadig besidder deres egne skønne naturlige seværdigheder. Sætte sig af ved en ladestander og give strøm til elbiler for den ekstra lange tur er det værd, når man kører videre til Sverige, Norge eller Nordpå til Finland. Her imødekommer man en social kultur og fællesskab, der kendetegner alle Skandinaviske lande. Det nordiske sprog og begrebet ”hygge” er et af mange grunde til, at Skandinavien er et oplagt feriemål for familien.

I Danmark og særdeles i Sjælland er efterspørgslen for ladestationer forøget, og her er en større ekspertise sat i værk for at yde stærk service til at hjælpe folk med elbiler i at give en stabil sikkerhed, når alt strøm fra elbilens batteri bliver opbrugt til den lange tur rundt i skønne Skandinavien.