Istanbul
Ferietyper

Skønhedsrejse: Kombinér ferie i Istanbul med hårtransplantation

Mange mennesker drømmer om at rejse, og Tyrkiet er en af de mest populære destinationer hos danskerne. Men hvis man også drømmer om at få mere hår på hovedet, er det ikke sikkert at økonomien rækker til begge dele. I Danmark er det dyrt at få en hårtransplantation, og når tindingerne begynder at blive så høje, at det går ud over selvværdet, går mange på kompromis med ferien. I Istanbul laver kompetente læger hver uge tusindvis af disse ubesværede indgreb. Og her er feriemulighederne samtidig fantastiske.

Det gamle Konstantinopel byder på alt, hvad hjertet begærer

Byen, der både rammer Europa og Asien, er et sted med en lang historie. Det er også en af grundene til, at Istanbul er den by i verden, hvor du finder flest seværdigheder. Der er nok at give sig til i de gamle gader. De mange og smukke bygninger indbyder til lange dagsvandringer med fantastisk arkitektur. En af de mest populære seværdigheder, Hagia Sophia, er et sjældent og storslået syn.

Hvis du er mere til wellnessferie, er der også rige muligheder her. Tyrkiske bade er at finde mange steder, og det er fremragende for både krop og sjæl. En af de største fordele ved at rejse i Tyrkiet er, at du får meget for pengene. Udover fantastisk kultur og spændende mad, venter der skøn natur lige rundt om hjørnet.

Når håret tynder ud, undgår mange spejlet

De fleste mænd må på et tidspunkt i livet komme til den erkendelse, at hårpragten på hovedet ikke er, hvad den har været. Det er ofte et tegn på et godt testosteronniveau, og det i sig selv er jo ikke til at klage over. Men det kan være hårdt at accepterer, at man bliver ældre. Der er mange muligheder for at prøve at gøre op med de høje tindinger, men intet holder så længe som hårtransplantationer.

I Istanbul finder man nogle af verdens førende læger inden for dette felt. Grunden til det er erfaring, da byen nærmest er blevet hovedstad for det ukomplicerede indgreb. En hårtransplantation kan holde livet ud, og det giver hver dag selvtilliden tilbage hos både mænd og kvinder, som er trætte af høje tindinger, skaldede pletter eller endda hårløse øjenbryn.

Kombiferie: det hele kan lade sig gøre

Det behøver ikke at være dyrt, hvis man gerne vil opfylde begge drømme på en gang. For nogle af disse indgreb kan man nøjes med at slippe en tredjedel af beløbet i forhold til, hvis samme procedure blev foretaget i Danmark – og det kan være inklusive fly og hotel hos mange udbydere af pakkerejserne. Det hele kan lade sig gøre, og man er garanteret samme standarder som i Danmark.

Først forkælelse i sol og varme, lækker mad og rig kultur, og derefter en hjemrejse med nye hår på hovedet og mere selvtillid i sindet er blot noget af al det, som Istanbul har at byde på. Det er vigtigt at sørge for sig selv. Ferie og bedre selvværd er gode opskrifter.