vandland-piger
Ferietyper

Sommerferien 2021 – feriehus i Lalandia

Det er altid rart at kunne koble af fra hverdagens stress og daglige pligter, og det kan man bedst gøre ved at tage på en velfortjent ferie. De fleste mennesker kan godt begynde at trænge til en ferie, efter de har været på arbejde eller i skole i mange måneder. Desværre påvirker corona rejsemulighederne, da man ikke kan komme udenfor landets grænser.

Det skal dog ikke forhindre dig i at komme på ferie indenfor landets grænser! De fleste sommerhuse og feriesteder er måske allerede blevet booket, så du er nødt til at vente til starten af 2021, men det er der heller ikke så lang tid til!

Husk tilbage på denne ferie med et smil på læben

Hvis du gerne vil på ferie, men du ikke ved, hvor du skal tage hen, så kan det helt klart anbefales, at du lejer et feriehus i Lalandia! Hvis du lejer et af disse huse, kan det forsikres, at der nok skal være noget at lave for alle dem, du har med. Det er uanset, om I bedst kan lide at tage en ting af gangen og slappe af, eller om I hellere vil have fart over feltet og lave noget hele tiden. Uanset hvad, skal I nok få en ferie sammen, som I vil huske tilbage på med et smil på læben.

Det attraktive vandland, der har noget for alle

Som du sikkert allerede ved, er Lalandia mest kendt for sit vandland, og det af en god grund. Vandlandet er rigtig stort og har en masse forskellige vandrutsjebaner, både for store og små. Hvis I godt kan lide at mærke suset i maven, findes der masser af rutsjebaner, som I kan prøve. Hvis du har mindre børn med på ferien, eller I bare ikke er vilde med de hurtige vandrutsjebaner, er der også nogen, der er mindre og ikke så vilde, så alle kan være med.

Er I ikke til vandland? Intet problem!

Hvis I derimod ikke er så meget til vandland, eller I bare gerne vil prøve en masse flere aktiviteter, så kan I sagtens det. Der findes masser af aktiviteter, som I kan prøve og derigennem dele en rigtig god oplevelse med hinanden. Blandt andet kan I prøve jer af med et spil bowling eller minigolf, eller I kan prøve de specielle High Jump trampoliner og se, hvem der kan hoppe højest. Dette er blot nogle få af de indendørs aktiviteter, som I kan prøve, hvis I lejer et feriehus i Lalandia.

Lækre feriehuse

Efter en lang dag med de forskellige aktiviteter, er det rart at kunne trække sig tilbage til sit feriehus. Hvis du går ind på Lalandias hjemmeside, kan du se en oversigt over de forskellige huse, I kan leje, og se forskellige billeder og informationer om hver enkelt hus. Rundt om husene ligger der en masse mindre aktiviteter såsom hoppepuder, boldbaner og legepladser til de mindre.

Er du blevet interesseret i at leje et feriehus i Lalandia? Det kan forsikres, at der er nok at finde på at lave, når du er der, så du bør helt sikkert overveje Lalandia som din næste feriedestination!