Børn camping
Guides

Børn i campingvognen – dette skal du have med

Har du og familien planlagt en campingtur i ferien? Så er der flere ting, som I kan tage med for at sørge for, at børnene får den sjoveste ferie. Herunder får du nogle gode ideer til, hvad du skal tage med, hvis du vil sikre den bedste campingtur med familien.

Tag et badebassin med

Heldigvis kan børn ofte nemt selv finde på noget at lege med. Men det betyder jo ikke, at man ikke sagtens kan hjælpe dem til at have det sjovt. Det kan I blandt andet sørge for ved at tage et badebassin med.

Det kræver selvfølgelig lidt plads ved campingvognen at have et badebassin med. Men mon ikke I sagtens kan finde plads til sådan et?

Her kan børnene i den grad hygge sig. Hvis vejret ikke er helt vildt varmt, kan I jo altid sørge for lidt ekstra varmt vand i badebassinet. Og hvis det nu er rigtig varmt, er det jo ekstra lækkert for børnene, at de kan dyppe sig i badebassinet. Her kan de blive kølet lidt ned. Og så kan de jo ellers bare have det rigtig sjovt sammen og hygge sig hele dagen lang.

Glem ikke gummistøvlerne

Vi bliver i vandområdet, men her handler det mere om, hvad man skal huske til regnvejrsdage. For man kan jo ikke være sikker på, at vejret er godt hele tiden. Måske det begynder at regne. Vejret kan jo være lunefuldt. Og selvom det regner, betyder det jo ikke, at børnene bare skal sidde i campingvognen hele dagen. Derfor bør I huske at tage gummistøvler med til jeres børn, som I kan finde her: https://gummistoevler.dk.

Med gummistøvler kan børnene snildt bevæge sig rundt udenfor, selvom vejret ikke er helt optimalt. Så bliver deres fødder ikke våde, og hverken de eller I, forældre, behøver at bekymre jer.

Men det behøver ikke kun at være, når det regner, at gummistøvler kan være optimale at have med. For det kan jo også være, at I skal ned til en sø, hvor der er mudret. Og så er det altså også bare rigtig rart, at børnene har gummistøvler på. For så mudrer de ikke deres andet fodtøj til. Og gummistøvlerne kan I nemmere få gjort rene igen, hvis de bliver mudrede.

Og så lige bolde

Endelig er det også en god ide, at I tager nogle bolde med. For børn kan typisk få masser af tid til at gå med at spille med bolde. Det kunne være forskellige slags bolde. For eksempel en fodbold eller en plasticbold. Det afhænger både af, hvad børnene gerne vil spille, og hvor gamle de er.

Og I kan også sagtens tage flere forskellige slags bolde med. Så kan børnene skifte mellem forskellige slags spil. Og samtidig ved man jo heller aldrig, om der er en bold, der bliver væk, eller om der er en, der går i stykker.

Så hvis I husker både et badebassin, gummistøvler og bolde, får I helt sikkert den bedste ferie med jeres børn på campingtur.