julerejse
Guides

Derfor skal du give rejser og oplevelser i julegave

Juleaften kommer så småt tættere på. Det betyder, at mange af os skal i gang med at skrive ønskelister og ikke mindst finde ud af, hvad vi skal give familien i gave. Hvis du allerede nu er på total bar bund i forhold til at finde gaver til din familie, så har du god grund til at læse med de næste fem minutter. Her får du nemlig et glimrende tip til, hvorfor du bør fokusere på at give rejser og oplevelser til dette års juleaften.

Rejser og oplevelser huskes i mange år frem (hvis ikke for altid)

Det her argument siger lidt sig selv. Når du giver en rejse eller en oplevelse, så kan du forvente, at det bliver husket i mange år frem. Og hvis rejsen eller oplevelsen er ekstra god, så huskes den måske for altid.

Giver du for eksempel en ny sweater til din bror, så vil han med al sandsynlig glemme, hvem han fik sweateren af om fem år. Ja måske bruger han endda ikke sweateren mere. DERFOR er rejser og oplevelser det perfekte at give i julegave, hvis du gerne vil give noget som huskes i mange år frem – og som virkelig gør indtryk på gavemodtageren.

Det er nemt at gøre julegaven personlig

En anden grund til at give rejser og oplevelser i julegave er, at det bliver markant nemmere at gøre gaven personlig. Det du skal gøre er at finde ud af, hvad modtageren godt kan lide at lade/interessere sig for. Det kan for eksempel være madlavning. I det tilfælde vil et madkursus være en glimrende julegave, da den er købt med henblik på at ramme modtagerens passion.

Et andet eksempel kan være ham eller hende, der elsker adrenalinoplevelser. I den forbindelse vil en helikoptertur, et bungyjump eller lignende være den perfekte julegave at pakke ind. Og mon ikke, at modtageren vil huske et bungyjump i mange år frem? Alt andet vil i hvert fald være unormalt.

Hvordan pakker du en rejse og en oplevelse ind?

Det er et glimrende spørgsmål. Vi anbefaler, at du printer et billede af pågældende rejsedestination eller oplevelse. Billedet kan du så putte i en smart æske og eventuelt skrive et lille kort, hvor du gør opmærksom på, hvorfor gavemodtageren har fået en gave som denne. Ved at pakke gaven ind på den måde gør du den ekstra personlig og mindeværdig.