camping
Ferietyper Guides

Essentielle ting til campingferien

Nu er det snart tid til camping. Det vil sige man måske allerede nu, skal overveje, hvad man skal have med. Er du ikke helt professionel til camping, og ved du ikke helt, hvad du skal have med? Så tag det roligt. Du kan nemlig læse om de essentielle ting til campingferien lige her.

En god nats søvn med en sommerdyne

Selvom man er på camping, skal man altså stadig have en god nats søvn. Det betyder, at du skal have et par ting med, som du kan bruge til at få en god nats søvn. Om du camper i telt eller campingvogn, har selvfølgelig en betydning. Det kan være du har brug for en madras, og hvis du har, skal du selvfølgelig have fundet sådan en.

En ting der er ret nødvendig, er en dyne. Men det skal ikke være hvilken som helst dyne. Eftersom man camper om sommeren, og det faktisk godt kan blive ret varmt om sommeren, har du brug for en dyne til sommerbrug. Altså en sommerdyne, som jo er lidt tyndere end normale dyner. Der er ikke rart at have det alt for varmt, så en sommerdyne er perfekt til campingturen. Husk også en hovedpude, hvis du ikke kan leve uden den.

Det helt essentielle

Der er visse ting, der er lidt vigtigere end andre. Nu er det jo sådan, at uanset hvor man er, kan man altid komme til skade. Det kan være man får en rift, man falder og får en hudafskrabning eller noget andet lignende. Derfor er det altid vigtigt at have en førstehjælpskasse med, så man altid er klar til at rense et sår og putte plaster på, så man kan hygge videre.

En anden ting er hygiejne. Selvom man er på camping, skal man altså ikke bare glemme hygiejnen. Derfor skal man selvfølgelig både have rengøringsartikler med, til blandt andet pander og gryder, hvis I laver mad. Men også til dig og din krop, som en tandbørste og toiletpapir. Personlig pleje er også vigtigt. Dette er blandt andet solcreme, myggespray, håndsprit, aftersun, medicin og hvad der ellers minder om.

Køkkenudstyr

Mad er vigtigt på campingturen. Derfor er der en del køkkenudstyr, der skal huskes og skrives på listen. Det er altid en god ide at have 2 gryder med og gerne en pande også. Et ildfast fad er også smart at have med. En gasflaske gør det langt nemmere at starte en ild. Grydeskeer og grydelapper vil også være en god ide.

Når man laver god mad, skal der masser af krydderier med, derfor skal det selvfølgelig også tages med på turen. Tag mindst en god skærekniv med og gerne et stort skærebræt også. Tag opbevaringsbøtter med, så du kan putte resterne i, og spise igen senere. Husk også køleboksen og køleelementerne.

Der er rigtig mange ting man kan tage med af køkkenudstyr. Det hele kommer også an på, hvor meget I selv vil lave. Men de nævnte ting her, kan være en god start.