Istanbul
Guides

Flyv til Tyrkiet og oplev østens perle!

Oplev en af verdens største juveler!

Tyrkiet er et af verdens mest kulturelle og kendte lande, og det er den med god grund. Tyrkiet tilbyder nemlig et væld af verdens mest fantastiske kulturelle, kulinariske, musikalske og festlige oplevelser. Er man til lidt klassisk kan man besøge de fantastiske bygninger Tyrkiet kan tilbyde dig attraktioner som den overdådige kirke Hagia Sofia, den fantastiske moske, Sultan Ahmads Moske, det smukke Tapkapi Palads og meget mere. Tyrkiet er et land der har en fantastisk rig historie at byde på, og et hamrende varieret landskab. Tyrkiets centrum er uden tvivl Istanbul. Historien man kan finde og opleve I denne by er så fantastisk stor og imponerende. Og du tænker sikkert, det må da være hamrende dyrt at flyve derned! Men det er det egentlig ikke. Du kan finde billige flybilletter til Tyrkiet hamrende nemt.

Landets rige historie starter helt tilbage i det 8-århundrede og strækker sig til nu. Gennem disse tider har Tyrkiet været styret af verdens største riger som det byzantinske rige. Osmanerne senere ville ændre hele verden med deres omfattende fremskridt. Suleiman som er deres største leder har haft en fantastisk stor indflydelse på Tyrkiet og resten af verden, selv i dag kan dette mærkes. Og det er helt overdådigt at opleve det first hand, nemlig. Så hvis du gerne vil opleve noget af verdens mest fantastiske historie skal du absolut besøge dette land, der er simpelthen intet andet mere fantastisk og oplagt sted, simpelthen! Der er alt fra storeslåede slag, intime personhistorier, intriger, konspirationer og verdensændrende oplevelser. Selv i dag fortsætter landet med at lave historie, af forskellige årsager. Men en ting er sikkert, hele verden følger med så snart Tyrkiet foretager sig noget, javel.

Hvad kan vi lave?

Nu ved jeg hvad du tænker, uden tvivl, for det er hvad man spørger når man bliver fortalt, at man skal se en by eller et land. ”Ja tak, det lyder fedt, men hvad er der for os at lave?” Og hold da op skal jeg sige dig, der er så meget at lave. Hvad med at besøge Pamukkale varmepølerne der minder om en varm pool i et snelandskab? Eller Goreme national park hvor du kan se noget af den helt fantastiske natur og landskab Tyrkiet (og resten af verden endda) kan tilbyde. Eller Ephesus’ ruiner, et af de syv vidundere i verden? Det kræver et hjerte af sten for ikke at blive imponeret af det. Eller ruinerne af Troja, ja Troja som man kender det fra historierne og filmen med Brad Pitt. Så når Danmark er lidt for gråt og græsset lidt grønnere på den anden side, så tag for guds skyld til Tyrkiet og få en rejse du ikke kommer til at fortryde. Det eneste det kræver er flybilletter til Tyrkiet, som ikke koster så meget. Og når Tyrkiet er nok kan du altid tage hjem. Der er ingen tvang til at blive, mærk friheden.”