solcreme
Guides

Husk solcreme i kufferten – derfor er det vigtigt

Når solen skinner og UV-indekset er på tre eller højere, så er det vigtigt, at du husker solpleje – både på ferien og herhjemme.

Du har sikkert hørt påmindelsen om solcreme mange gange før, og måske er du træt af at høre det. Men der er altså god grund til, at der er så meget opmærksomhed omkring det, da manglende solpleje kan have mange konsekvenser såsom hudkræft, modermærkekræft, forbrænding, rynker og meget mere. Selvom hudkræft oftest kommer med alderen, så er det vigtigt at bruge solcreme som ung også. De mange års solskader kommer nemlig ofte på grund af ophobede skader i huden, som er kommet igennem hele livet. Dine valg nu kan altså have stor betydning for din fremtid.

Solpleje er nøglen til smuk og sund hud, og spørger du de store stjerner, som lever af deres udseende, så vil de med garanti sige, at det er en del af deres skønhedspleje – så gør det til en del af din også!

Går du op i kvalitet og naturlig pleje? Så er Coola et mærke for dig

Når du smører din krop ind i noget – og især, hvis det skal beskytte dig for solen, så er det vigtigt, at det er produkter med gode og naturlige ingredienser. Hvis du er en af dem, som går op i hvad du udsætter din hud og krop for, så er Coola solpleje perfekt til dig. Coola tilbyder alt, hvad du skal bruge – solpleje til kroppen, til ansigtet, aftersun, forfriskende vandspray og hovedbund/hår beskyttelse. Du kan endda få makeup med SPF beskyttelse – det bliver ikke nemmere og bedre. Emballagen hos Coola er pænere end mange andre solplejeprodukter, og du kan vælge mellem mange eksotiske dufte eller ingen duft, hvis du ønsker produktet så naturligt som muligt. Coola går nemlig op i økologi, naturlig pleje og veganske ingredienser. Overvejer du en ferie her i efteråret, så se her hvor er der varmt i oktober.

Husk på: Du kan stadigvæk blive brun med solpleje

Hvis du er en af dem, som tænker, at solcreme ikke skal bruges, fordi du ønsker mest farve som muligt, så tager du fejl. Solcreme forhindrer ikke, at du bliver brun. Den hjælper dig med stille og roligt at opbygge din farve, men sikrer dig, at du ikke bliver rød, fordi den sorterer de farlige UV-stråler fra, som ellers ville bidrage til forbrænding eller andre skadelige konsekvenser, såsom celleskader, der kan føre til hudkræft senere i livet.