Akut tandpine
Guides

Hvad gør man, hvis en tandpine opstår under en ferie i Danmark?

Det er skrækscenariet for mange, at vennerne, familien eller en selv får et behov for akut tandlægehjælp under en ferie i Danmark. Dette kan dog nemt blive til virkelighed for mange danskere, da eksempelvis tandpine og huller ikke holder ferie bare fordi vi gør. Risikoen for at slå et styk af tanden under en koncert, løbetur eller lignende, er man heller ikke i helle for, selvom solen skinner, badetøjet er pakket og sommerhuset er betalt. Heldigvis er der akut hjælp at hente hos en tandlægevagt.

Når ferien stopper brat

Kommer man fra Jylland eller en af de danske øer, er det meget populært at holde ferie eller forlænget weekend i hovedstaden, da der her er mange spændende ting at se og oplevelser at hente. Omvendt, er de mange smukke danske øer og strande, også et populært rejsemål, hvis man er bosat i en af de større danske byer. Den ubekymret ferie kan dog stoppe brat, hvis problemer med tænderne opstår. Dette kan virke meget uoverskueligt, for hvad gør man, når den lokale tandlæge er 5 timer væk og først har tid om 4 måneder? Det kan efterfølgende være svært at koncentrere sig om ferien, da tandpine kan være en ubehagelig omgang. Heldigvis er der rig mulighed for, at få akutbehandlingen ved en tandlægevagt, så ferien igen kan fortsætte ubekymret.

Akutbehandling hos tandlægevagten

Det er dejligt nemt, at akut fat i tandlægevagten, når du er på ferie i Danmark. Når problemet med tænderne er ude, er hurtig behandling vigtigt. Heldigvis er der et nummer på hjemmesiden, hvor man kan få fat i tandlægevagten. Ligesom tænderne, så holder de heller ikke ferie når du gør, og kan derfor altid kontaktes. Behandlingerne laves også om lørdagen. Der er endda også garanti for behandling samme dag, så du hurtigt kan få løst dit problem og fortsætte med kanalrundfart, solbadning og isspisning. Alt sammen uden gebyr – og det er ligegyldigt om du er voksen eller barn.

Fra problem til løsning

Takket være tandlægevagten, kan et uoverskueligt problem nemt løses af empatiske og dygtige tandlæger, der brænder for deres fag. Akutbehandlingen gør, at din velfortjente ferie i Danmark kan holdes og nydes, selvom det pludselige behov opstår. Det gør det nemmere og mere sikkert at holde ferie i Danmark, så hele landet ligger klart derude som en sikker feriedestination.