Hurghada
Guides

Nyd en badeferie i efterårsferien: Hvor er der varmt i oktober?

Har du ikke helt fået nok at sommer og sol? Selvom efteråret er kommet til Danmark, er der stadigvæk rig mulighed for at opleve sommer, sol og badeferie andre steder i verden. Trænger du til at nyde lidt mere af solens varme inden vinteren for alvor rammer Danmark? Men hvor er der varmt i oktober?

Tenerife

Tenerife er et meget populært feriemål i løbet af sommeren, men bestemt også i den danske efterårsferie. Rejser du til Tenerife i oktober måned, vil du nemlig have en gennemsnittemperatur på 22,1 grader. 22,1 grader er bestemt varmt nok til, at man kan bade og sole sig men heller ikke så varmt, at varmen kan blive ubehagelig. Derfor er Tenerife et rigtig godt bud på, hvor du kan nyde varmen i oktober.

Rhodos

Også Grækenland er et godt bud på, hvor du kan finde varmen henne i oktober måned. For eksempel så har Rhodos i gennemsnit 24 grader om dagen i oktober. Der er derfor også masser af bademuligheder ved en efterårsferie på Rhodos. På Rhodos kan du nyde det helt klare på hav, god mad og skønne drinks.

De kanariske øer

Også på de kanariske øer kan du nyde lidt ekstra af solens varme stråler, inden kulden for alvor trænger sig på. Specielt på Fuerteventura er oktober måned dejlig. Her finder du også 24 grader i gennemsnit. Hvilket er en helt perfekt temperatur til at nyde varmen, uden at du bliver overophedet. Det svarer nogenlunde til en god dansk sommer herhjemme, og du vil derfor kunne forlænge din oplevelse af sommerens varme lidt ekstra.

Hurghada

Er du til lidt mere varme end blot de 24 graders varme? Så skal du kigge mod Egypten. Her er blandet andet Hurghada et meget populært rejsemål, fordi man kan finde helt op til 31 graders varme i løbet af oktober. Vil du derfor være helt sikker på, at du kan finde bikinien frem og bestemt ikke kommer til at fryse? Så er Egypten dejlig varm i oktober måned, og du kan derfor nyde en forlænget sommer der også.

Bali

Også Bali er et virkelig dejligt sted at holde efterårsferie. Her kan du finde helt op til 29 graders varme, når efteråret rammer Danmark. Så vil du nyde smukke sandstrande, farverige drinks og solens varme? Så kan Bali bestemt også være et godt bud på det perfekte rejsemål for din efterårsferie. Så hvor der er varmt i oktober ved du nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *