Hurghada
Guides

Nyd en badeferie i efterårsferien: Hvor er der varmt i oktober?

Har du ikke helt fået nok at sommer og sol? Selvom efteråret er kommet til Danmark, er der stadigvæk rig mulighed for at opleve sommer, sol og badeferie andre steder i verden. Trænger du til at nyde lidt mere af solens varme inden vinteren for alvor rammer Danmark? Så bør du rejse ud på en dejlig efterårsferie fuld af sol, sand og varme. Men så tænker du måske: hvor er der varmt i oktober?

Det skal vi nok hjælpe dig med. Der er nemlig mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til gode efterårsdestinationer – så du kan godt begynde at pakke kufferten.

Det skønne ved at rejse ned i solen i oktober og få lidt varme i efterårsferien er, at man får ladet batterierne godt op, inden den lange, mørke vinter. Man får slikket den sidste sol i sig, fyldt op i d-vitamin depoterne og forhåbentlig også slappet godt og grundigt af i en dejlig solseng ved poolen eller på stranden. Men hvor skal man rejse hen?

Lad os se nærmere på spørgsmålet “Hvor er der varmt i oktober?” / “Hvor er der varmt i efterårsferien?”:

Tenerife

Tenerife er et meget populært feriemål i løbet af sommeren, men bestemt også i den danske efterårsferie. Og Tenerife går helt klart ind under kategorien hvor er det varmt i oktober! Rejser du til Tenerife i oktober måned, vil du nemlig have en gennemsnitslig temperatur på 22,1 grader. 22,1 grader er bestemt varmt nok til, at man kan bade og sole sig og få sand under fødderne. Men samtidig er det heller ikke så varmt, at varmen kan blive ubehagelig. Derfor er Tenerife et rigtig godt bud på, hvor du kan nyde varmen i oktober. Rejs til Tenerife med børnene eller med din kæreste og nyd en dejlig forlænget sommer i skønne omgivelser.

Rhodos

Også Grækenland er et godt bud på, hvor du kan finde varmen henne i oktober måned. For eksempel så har Rhodos i gennemsnit 24 grader om dagen i oktober. Der er derfor også masser af bademuligheder ved en efterårsferie på Rhodos. På Rhodos kan du nyde det helt klare på hav, god mad og skønne drinks. Grækenland er i det hele taget et skønt ferieland, både når det kommer til omgivelserne, maden og befolkningen.

De kanariske øer

Også på de kanariske øer kan du nyde lidt ekstra af solens varme stråler, inden kulden for alvor trænger sig på. Specielt på Fuerteventura er i oktober måned dejlig. Her finder du også 24 grader i gennemsnit. Hvilket er en helt perfekt temperatur til at nyde varmen, uden at du bliver overophedet. Det svarer nogenlunde til en god dansk sommer herhjemme, og du vil derfor kunne forlænge din oplevelse af sommerens varme lidt ekstra.

Men hvor er der varmest i oktober? Det er der uden for Europa.

Hurghada

Er du til lidt mere varme end blot de 24 graders varme? Så skal du kigge mod Egypten. Her er der nemlig rigtig varmt i efterårsferien. For eksempel er Hurghada et meget populært rejsemål, fordi man kan finde helt op til 31 graders varme i løbet af oktober. Vil du derfor være helt sikker på, at du kan finde bikinien frem og bestemt ikke kommer til at fryse? Så er Egypten dejlig varm i oktober måned, og du kan derfor nyde en forlænget sommer der også.

Bali

Også Bali er et virkelig dejligt sted at holde efterårsferie. Her kan du finde helt op til 29 graders varme, når efteråret rammer Danmark. Så vil du nyde smukke sandstrande, farverige drinks og solens varme? Så kan Bali bestemt også være et godt bud på det perfekte rejsemål for din efterårsferie. På Bali kan du også udforske din indre surfer, da der er rig mulighed for surfing og andre typer vandsport på Bali.

Så hvor der er varmt i oktober ved du nu! Så er der kun den svære del tilbage – nemlig at beslutte sig for, hvor turen går hen. Rejser du med små børn kan du måske med fordel overveje, om tiden ikke er til de helt lange, oversøiske flyvninger. Europa er skøn i efteråret, der er varmt i mange af de sydlige perler og flyveturen bliver væsentlig kortere.

Uanset hvor I skal hen, ønsker vi jer en rigtig god tur!