Fly indenfra med passagerer
Guides

Sådan finder du billige rejser

Elsker du at rejse, men synes måske, at det godt kan gå hen og blive lidt dyrt? Hvis man gerne vil rejse langt væk, kan man nok ikke komme udenom, at flybilletter er ret dyre. Men hvis man ikke nødvendigvis behøver at tage udenfor Europa, så kan man faktisk sagtens tage på rejser, som ikke koster alverden – det gælder bare om at vide, hvor man skal kigge.

Du kan f.eks. vælge at gå efter billige destinationer, hvor det endte er billigt at komme derhen eller at leve der. Ellers er der også den mulighed, at du kan tage på afbudsrejse. Det hele kommer meget an på, hvordan du foretrækker at rejse, og så må du tage den derfra.

Gå efter billige destinationer

Hvis du gerne vil på billige rejser, kan du først og fremmest kigge på nogle af de mange destinationer i Europa, som faktisk er ret billige. Det siger sig selv, at storbyer som Paris og Amsterdam er ret dyre at være på ferie, så du kan eventuelt tænke lidt over, hvilke slags byer du vælger, og i hvilke dele af Europa de ligger i.

Som du måske ved, er det faktisk ret billigt at være på storbyferie i en by som Prag eller Budapest. Det er typisk ret billigt at komme derhen, og så er det helt vildt billigt at leve der – også selvom man tager på restaurant hver dag. Så destinationen har altså ret meget at sige i forhold til prisen på din rejse.

Brug tid på at planlægge

Hvis du er interesseret i billige rejser, kan du desuden prioritere at bruge lidt ekstra tid på planlægning, da det typisk vil spare dig en masse penge. Hvis du vælger nogle af de “færdiglavede” rejser, kommer du helt sikkert til at betale meget mere, end hvis du selv står for at planlægge det hele.

Så sæt dig ned med din computer og brug noget tid på at finde ud af, hvilke løsninger der er billige. Sæt dig ind i forskellige områder og transportmuligheder, så du tager de billige valg, der hvor det er muligt – uden at det går ud over kvaliteten selvfølgelig. Det kan sagtens betale sig at bruge lidt tid på planlægning.

Afbudsrejser!

Et sidste bud at spare penge på billige rejser er selvfølgelig afbudsrejserne, som du sikkert allerede kender til. Med afbudsrejsen skal du ikke selv planlægge noget, men du skal til gengæld være villig til at være lidt spontan, da man ikke altid kan planlægge, hvornår det er, at man rent faktisk skal afsted på denne ferie.

For at få lov til at komme på denne billige rejse skal du holde dig opdateret på nogle af de hjemmesider, som tilbyder afbudsrejser, og her skal du altså bare slå til, når du ser en rejse, som kunne være noget for dig. Det giver dig mulighed for at komme på en ret lækker rejse, uden at du skal betale fuld pris for det. Den eneste pris er faktisk bare, at du skal udvise lidt spontanitet.