Bæltetaske
Guides

Sådan passer du på pungen på din rejse

Det er skønt at være ude at rejse og opleve verden, men der følger mange bekymringer med. Alle der har været ude at rejse har oplevet at være nervøs over at miste deres værdigenstande, og den værste skræk er at få sin pung stjålet.

Selvom at der er mange bekymringer forbundet med at rejse ud af landet, skal det ikke stoppe os i at komme på en god tur. Der er nogle ting, du kan gøre, hvis du gerne vil beroliges lidt.

Lad dametasken blive hjemme

Det kan nemt tænkes, at du har en flot designer håndtaske, som du gerne vil have med på turen og vise frem. Det er dog ikke altid, at de flotte dametasker er gode at have med, når du skal ud at rejse. De fleste er med en skulderrem, hvor man hænger selve tasken omme på ryggen. Det er ikke smart, for på den måde bliver du nemt bestjålet.

Invester i en ny pung

Det er vigtigt at passe på sine penge, når man er ude at rejse. Hvis du gerne vil føle dig tryg ved at have dine penge med dig rundt, kan du investere i en ny pung, som er smart at have med.

Det er praktisk med en lille, flad pung, som du nemt kan have tæt inde ved kroppen, så det ikke ser ud som om, at du har en pung på dig. Du kan finde mange fine punge, som er flade og nemme at pakke væk. For eksempel findes der et stort udvalg af Mulberry punge, som du nemt kan have i for eksempel en inderlomme, for at holde den skjult.

Bæltetasken

Hvis du gerne vil have din Mulberry pung i en taske, kan du vælge at investere i en ny. Det er altid en god idé med en bæltetaske, så du hele tiden har din Mulberry pung foran dig, og du kan holde øje med, at der ikke er nogen, som tager den.

Bæltetasker får hurtigt et image som den kedelige turisttaske, der på mange måder ser kikset ud og ikke kan bruges som en flot dametaske. Heldigvis er det blevet moderne med bæltetasker, og du behøver ikke købe en typisk bæltetaske med et rigtigt turistlook, hvor man spænder den om livet. Det er helt sikkert en praktisk og god løsning, men hvis du gerne vil have en flot taske, du kan bruge som en dametaske, er det også en mulighed.

Du kan finde mange forskellige fine bæltetasker, som man i stedet har på over skulderen, så det ser lidt mere fikst ud. Du kan også finde dem i mange forskellige farver, størrelser og materialer, så det burde være til at finde en fin taske, som passer til din Mulberry pung.

Når det er sagt, kan det nu være en ganske god idé med en gammeldags bæltetaske, for selvom det måske ikke ser så fikst ud, så er det en virkelig praktisk løsning. Når man er på ferie i storbyen skal man ofte gå i mange timer, og så kan man få ondt i ryggen af en skuldertaske, hvor vægten fordeles ujævnt. I det tilfælde er den klassiske bæltetaske langt bedre for dit velvære på turen.