Pusletaske
Guides

Sådan rejser du nemt med en baby

Den første rejse med en baby kan være skræmmende, da man forlader den sikre base derhjemme og nu bevæger sig ud i verden. Man skal både være sikker på, at man har alt det nødvendige med, og samtidig kan man ikke pakke hele huset ned. Der findes heldigvis gode råd til, hvordan du nemt kan rejse med en baby lige her.

Find den rigtige pusletaske

Du kommer desværre ikke særlig langt på farten, hvis ikke du har en pusletaske som er rumlig og praktisk. Det er vigtigt, at den kan indeholde alle de nødvendige ting.

Jo flere ting din pusletaske selv indeholder, jo færre ting skal du sørge for. Du kan derfor slippe for at skulle bekymre dig om, hvorvidt du har husket det, hvis det allerede er i selve tasken. Det vil gøre rejsen meget nemmere, hvis man nemt kan skifte en ble i en gate eller på bagsædet af en bil, og have alt lige ved hånden.

Du skal naturligvis heller ikke glemme, at en skulderstrop er uundværlig. Du får brug for begge hænder, når du er på farten, så du vil være meget taknemmelig for det senere.

Pak mindre end hvad du først tænker

Når du har fundet og købt den helt rigtige pusletaske, så skal du til at pakke. Medmindre I har planer om at rejse ud i vildmarken i en uges tid, så vil I også opdage, at I kan købe jer til det meste.

Der findes heldigvis også babyer og almindelig kendte babyprodukter i resten af verden, så der er ingen grund til at pakke 14 dages forbrug af bleer ned. I kan købe jer til rigtig meget, hvis i skulle løbe tør. Så pak det som I skal bruge af bleer og babymad til selve rejsen og de første par dage, og så er I godt kørende.

Pak praktisk

Det er sandsynligvis noget af det bedste, som du kan gøre for dig selv, når I rejser. Du skal huske at pakke praktisk. Det er en dårlig idé at smide sutten eller stofbleerne nederst I kufferten eller pusletasken, da du sikkert vil få brug for det først.

Sørg for at placere skiftetøjet i bunden og så de mest nødvendige ting øverst. Du er sikkert allerede i træning med det, men det er ekstra vigtigt, når man står i kø til check-in eller kører på motorvejen. Så er der desværre ikke mulighed eller overskud til lede efter noget i tasken

Klips det hele fast

Det er i forvejen træls, når din baby spytter sutten ud derhjemme, men det er endnu værre, når de gør det i bilen eller i flyet. Man har nemlig ikke lyst til at skulle lede efter den.

Så sørg for at du klipser sutten fast til trøjen og hvis du har din baby i en bæresele eller klapvogn, så kan du også overveje at gøre det samme med en stofble og bamsen. Så kan du bare klipse stofbleen og bamsen fast til bæreselen eller klapvognen, så det ikke ender på jorden et sted. Uanset hvad så lærer I noget vigtigt hver gang, som I kan tage med til den næste.