Er du ved at længes efter ferie?
Diverse

Vær ikke bange for at punktere på ferien med dette værktøj

Er du ved at længes efter at komme på ferie for at få nogle hyggelige oplevelser, og trænger du til at komme væk fra hverdagens tumult og stress? En ferie kan gøre underværker for ens energi og arbejdslyst, og det vil du sikkert også kunne mærke, når du kommer tilbage til hverdagens daglige opgaver, når du kommer hjem fra den dejlige ferie. 

Hvis du vil lade batterierne op i solen, mens vejret ikke er så godt herhjemme, så kan vi anbefale en rejse sydpå i efterårsferien. Men hvor er der varmt i efterårsferien, tænker du måske. Det er der for eksempel på Tenerife eller på Rhodos.

Hvis du synes, at du er ved at trænge til en lang og dejlig ferie, så er det bare med at få pakket kufferterne og komme afsted så snart, det kan lade sig gøre! 

Tag dit køretøj med på ferie

Der er ikke noget værre end at punktere midt ude i ingenting

Hvis du vælger at medbringe dit eget køretøj med på ferien, så bliver det også meget lettere at komme fra punkt A til B. Det kan både være, at du gerne vil have en mere aktiv ferie og derfor medbringer din cykel, eller måske vælger du at køre frem og tilbage i din egen bil. 

Uanset hvad du vælger, ville det være virkelig ærgerligt, hvis dine dæk punkterede, især hvis du var i midt ude i ingenting, så du ikke kunne få noget hjælp. 

Tag dette værktøj med dig

En kompressor er et super smart værktøj, som du bare må eje!

Hvis du gerne vil undgå, at du kommer til at sidde fast med din cykel eller bil, så bør du huske at tage en kompressor med. Det kan være en rigtig god idé at tage en kompressor med dig, uanset om du er på ferie eller ej, så du altid har muligheden for at kunne pumpe luft i dækkene, så du kan komme videre på farten. 

En kompressor kan gøre mange ting for dig udover at pumpe luft i dækkene, så hvis du godt kunne tænke dig at få fat i en, så tag et kig på linket!