Mijas
Guides

Det kan du få for dine penge i Spanien

Har du overvejet at investere i en ny bolig i udlandet? I Danmark har vi, som bekendt, et lidt dyrere boligmarkedet end mange andre lande. Særligt i visse områder er man nødt til at finde den helt store pengepung frem, hvis man vil købe en bolig. I Spanien er det lidt en anden sag. Det er selvfølgelig ikke gratis eller helt billigt, men man kan drømme om større og bedre boliger på disse kanter.

Pengene rækker længere

Som mange andre ting så rækker pengene også længere på boligmarkedet i Spanien end i Danmark. Særligt i Sydspanien er boligmarkedet særligt tiltrækkende. Det gælder særligt også en bolig i Mijas.

Det er en idyllisk og særlig landsby, som er kendt for dens mange hvide bygninger og ikke mindst den fantastisk udsigt. Den ligger i de smukke bjerge langs den Sydspanske kyst og er kun små 30 km fra Malaga.

Det vil være muligt at købe en bolig i Mijas, som kan leve op til de ferie- og paradisdrømme, som mange danskere fantasere om på regnvejrsdage. Det er nemlig muligt at købe flotte og store huse, lejligheder og rækkehuse, som man ikke kan købe for de samme penge i Danmark.

En bolig i Mijas kan altså købes for en del mindre end, hvad man kan drømme om derhjemme.

Fantastisk udsigt

Alle der har undersøgt ejendomme ved, at både i Danmark og i udlandet koster udsigten til hav og bjerge ekstra. I Mijas får man det hele. Ikke nok med, at man er solidt placeret midt i det smukke bjerglandskab, så har man også en flot udsigt ud over havet fra langt de fleste boliger.

En udsigt koster også ekstra i Spanien, men det er stadig ikke den samme mængde penge som i Danmark. Desuden vil man slet ikke kunne købe sig til sådan en udsigt derhjemme. Udsigten fra bjergene er unik og er med til at skabe de perfekte rammer om en afslappende og luksuriøs ferie i eget hjem.

Mulighed for udlejning

Man ved, at Spanien og særligt Sydspanien er et populært sted at tage på ferie for rigtig mange mennesker. De smukke omgivelser og varmen tiltrækker mange turister, og mange vil gerne leje feriehuse, som de kan bo i.

Man kan derfor overveje, om man vil udleje ens nyindkøbte bolig i Mijas ud til andre turister.

Man kan udleje huset, lejligheden eller rækkehuset, hvis man ønsker det, og på denne måde få mere for pengene. Det kan udlejes, som man ellers ville udleje sommerhuse i Danmark, men på grund af vejret vil sæsonen være længere end i Danmark. Man vil altså forhåbentlig kunne udleje den i flere perioder, hvor man ikke skal har planer om at benytte det.

Markedet er i hvert fald allerede etableret i området, og Mijas er særligt populær, så man kan have det i tankerne, når man skal se på forskellige boliger i området, eller når man endeligt beslutter sig for en bolig i Mijas.