trekking
Guides

Køb udstyr til trekking ferien med små børn

Vandreferie, trekking ferie eller vandretur? Kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, kan vandreture og aktive ferier være en smule mere besværlige med små børn. Der er dog visse ting, du kan medbringe, for at både du og dine små børn får en ekstra god trekking ferie. Læs med herunder og få eksempler på udstyr til trekking ferien med små børn. Du vil med sikkerhed ikke fortryde det!

Smart og funktionel bæresele

Når du skal på en trekking ferie med små børn, er det først og fremmest rigtigt vigtigt, at du investerer i en smart og funktionel bæresele. En bæresele kan komme i mange forskellige former og farver, så her er det bare med at vælge hvilken en, der passer bedst til du og dit barns behov og ønsker.

Børn kan hurtigt blive udmattede på trekking ferier, hvor man dyrker mange forskellige aktiviteter og meget motion, så her er det altså helt essentielt, at du kan tage barnet op og gå med det, hvis det skulle blive nødvendigt. Ved at bruge en smart og funktionel bæresele fremfor en slynge eller dine egne arme, undgår du smerter og ubehag ved længere ture. Du kan have bæreselen på fronten ved brystet, men du kan også have den bag på ryggen. Har du den på fronten, kan du holde ekstra øje med dit barn, men har du den bag på ryggen, er du mere komfortabel. Det er helt op til dig at bestemme og vurdere, hvordan din bæresele skal sidde og hvordan den skal se ud. Du vil med sikkerhed ikke fortryde dit køb!

Holdbar rygsæk

En anden ting, du med sikkerhed vil elske at have med på en trekking ferie med små børn, er en holdbar og funktionel rygsæk. Rygsækken i sig selv er enormt praktisk for dig som forælder, da du kan opbevare både legetøj, mad og meget mere heri. Du tror det måske umiddelbart ikke, men alt efter hvilken størrelse rygsæk du vælger, kan du have et hav af forskellige ting deri. Ved at bruge en god og holdbar rygsæk kan du opbevare alle dine ting ét sted, fremfor i lommer, poser og diverse forskellige net. Ikke nok med at du kan investere i stor rygsæk til dig selv, kan du også investere i en mindre rygsæk til dit barn. Du kan blandt andet finde gode og holdbare rygsække på rygsaek.dk.

Godt og effektivt fodtøj

Sidst, men bestemt ikke mindst, kræver en god trekking ferie med små børn et par gode og effektive vandresko eller gummisko. Markedet for vandresko, og generelt effektivt fodtøj, er enormt, så her er det bare med at undersøge det grundigt og vælge det fodtøj, der passer bedst til dig og dit barn. Både voksne og børn kan få ondt i fødderne ved langtidsvandring, så det er altså rigtigt vigtigt, at du som forælder kommer både skader og ubehageligheder i forkøbet.

Du kan eksempelvis finde godt og effektivt fodtøj til både dig og dit barn hos mærker som Ecco, New Balance og Nike.